Aanbieding!

Woca Colour Oil 106 Rhode Island Brown, Onderhoudsolie bruin en Natuurzeep naturel

88,00 85,00

  • Alles voor een Colour Oil 106 vloer
  • 1 vaste prijs
  • Makkelijk te gebruiken.
  • Dé Woca Expert
  • Professioneel advies
  • Betrouwbaar & Veilig Winkelen
  • Snelle Levering

Beschrijving

Met het Woca Colour Oil 101 Light Brown pakket heeft u een basisbehandeling, onderhoudsolie en natuurzeep voor 1 prijs. Het pakket bestaat uit 1 liter Woca Colour Oil 101 Light brown, Onderhoudsolie bruin en natuurzeep naturel. Dit zijn alle producten die u nodig heeft om uw vloer te behandelen en te onderhouden.

Woca Colour Oil 106 1 liter

Woca Colour Oil wordt gebruikt voor het kleuren van onbehandeld hout. Woca Colour Oil zorgt voor een vuil en waterafstotende laag en hoeft niet te worden nabehandeld met een woca binnenolie. Door te combineren met Woca logen kunnen er veel kleurenmogelijkheden ontstaan. Indien u een zachte houtsoort heeft (beuken, robijn, grenen etc.) de vloer eerst vernevelen met onderhoudsolie voor een gelijkmatig resultaat. Met 1 liter woca Colour oil kunt u ongeveer 10 tot 15 m2 behandelen op basis van 1 laag. Voor het mooiste resultaat kunt u de colour oils van woca het beste 2 keer aan brengen. Bij de Woca Colour Oil 106 dient u Woca onderhoudsolie bruin te gebruiken voor het periodiek onderhoud.

Twijfelt u nog over de kleur van de kleurolie? Bestel dan eerst een Woca Proefzakje Colour Oil en selecteer de juiste kleur.

Download Woca Colour Olie Handmatig instructies

Download Woca Colour Olie Machinaal instructies.

Woca Onderhoudsolie Bruin 1 liter

Met Woca onderhoudsolie bruin verzorgd en onderhoudt u uw bruin geoliede houten vloer. Woca onderhouds olie kunt u aanbrengen met een katoenen doek of in combinatie witte pad. Als u de olie makkelijk wil aanbrengen op uw vloer, kunt u de woca sproeikop of de woca sproeifles gebruiken, en vervolgens uit poetsen met een katoenendoek of witte pad. Woca onderhouds olie is in naturelwitextra witgrijs, bruin en zwart verkrijgbaar. Met 1 liter onderhoudsolie kunt u ongeveer 35m2 behandelen. De Woca onderhoudsolie heeft ongeveer een droogtijd van 4 uren. Woca onderhoudsolie Bruin kan goed worden gebruikt op: Woca colour oil 101 Light Brown102 Brazil Brown, 106 Rhode Island Brown

Download Woca Onderhoudsolie Handmatig Instructies

Download Woca Onderhoudsolie Machinaal Instructies

Woca Natuurzeep Naturel 1 liter

Met Woca Natuurzeep Naturel kunt u uw naturel geoliede of met naturel zeep behandelde houten vloeren reinigen en onderhouden. Woca natuurzeep zorgt er voor dat het met zijn voedende eigenschappen de porien van het hout dicht en uw vloer beschermt tegen het indringen van vloeistoffen en vuil. U kunt de Woca Natuurzeep Naturel in combinatie met water aanbrengen met een woca swepmop.  Met 1 liter Woca Natuurzeep Naturel kunt u ongeveer 320 tot 400 m2 onderhouden. Woca natuurzeep is verkrijgbaar in witgrijs en naturel.

Download de Woca Natuurzeep naturel instructies

Andere suggesties…