Aanbieding!

Woca Colour Oil 314 Extra Grey, Onderhoudsolie grijs en Natuurzeep grijs

83,65 81,00

  • Alles voor een Colour Oil 114 vloer
  • 1 vaste prijs
  • Makkelijk te gebruiken.
  • Dé Woca Expert
  • Professioneel advies
  • Betrouwbaar & Veilig Winkelen
  • Snelle Levering

Beschrijving

Met het Woca Colour Oil 314 Extra Grey pakket heeft u een basisbehandeling, onderhoudsolie en natuurzeep voor 1 prijs. Het pakket bestaat uit 1 liter Woca Colour Oil 314 Extra Grey, Onderhoudsolie grijs en natuurzeep grijs. Dit zijn alle producten die u nodig heeft om uw vloer te behandelen en te onderhouden.

Woca Colour Oil 314 Extra Grey 1 liter

Woca Colour Oil wordt gebruikt voor het kleuren van onbehandeld hout. Woca Colour Oil zorgt voor een vuil en waterafstotende laag en hoeft niet te worden nabehandeld met een woca binnenolie. Door te combineren met Woca logen kunnen er veel kleurenmogelijkheden ontstaan. Indien u een zachte houtsoort heeft (beuken, robijn, grenen etc.) de vloer eerst vernevelen met onderhoudsolie voor een gelijkmatig resultaat. Met 1 liter woca Colour oil kunt u ongeveer 10 tot 15 m2 behandelen op basis van 1 laag. Voor het beste resultaat kunt u de colour oils van woca het beste 2 keer aanbrengen. Bij de Woca Colour Oil 114 dient u Woca onderhoudsolie grijs te gebruiken voor het periodiek onderhoud.

Twijfelt u nog over de kleur van de kleurolie? Bestel dan eerst een Woca Proefzakje Colour Oil en selecteer de juiste kleur.

Download Woca Colour Olie Handmatig instructies

Download Woca Colour Olie Machinaal instructies.

Woca onderhoudsolie grijs 1 liter

Met Woca onderhoudsolie grijs verzorgt en onderhoudt u uw grijs geoliede houten vloer. Woca onderhoudsolie kunt u aanbrengen met een katoenen doek of in combinatie met een witte pad. Als u de olie gemakkelijk wil aanbrengen op uw vloer, kunt u de woca sproeikop of de woca sproeifles gebruiken, en vervolgens uitpoetsen met een katoenendoek of witte pad. Woca onderhoudsolie is in naturel, wit, extra wit, grijs, bruin en zwart verkrijgbaar. Met 1 liter onderhoudsolie kunt u ongeveer 35m2 behandelen. De Woca onderhoudsolie heeft ongeveer een droogtijd van 4 uren. Woca onderhoudsolie Grijs kan goed worden gebruikt op: Woca colour oil 114 Castle Grey en 314 Extra Grey.

Woca natuurzeep grijs 1 liter

Met Woca Natuurzeep grijs kunt u uw grijs geoliede of met grijze zeep behandelde houten vloeren reinigen en onderhouden. Woca Natuurzeep Grijs zorgt er voor dat het met zijn voedende eigenschappen de porien van het hout dicht en uw vloer beschermt tegen het indringen van vloeistoffen en vuil. U kunt de natuurzeep in combinatie met water aanbrengen met een woca swepmop.  Met 1 liter Woca natuurzeep kunt u ongeveer 320 tot 400 m2 onderhouden. Woca natuurzeep is verkrijgbaar in wit, grijs, naturel en extra wit.