Woca Onderhoudsolie Bruin

24,05

Wissen
  • Voor het onderhouden van geoliede vloeren
  • Eenvoudig met de hand aan te brengen
  • Verbruik: 1liter per 35m2
  • Verkrijgbaar in: naturel, wit, extra wit, grijs, bruin en zwart
  • Dé Woca Expert
  • Professioneel advies
  • Betrouwbaar & Veilig Winkelen
  • Snelle Levering

Beschrijving

Met Woca onderhoudsolie bruin verzorgt en onderhoudt u uw bruin geoliede houten vloer. Woca onderhoudsolie kunt u aanbrengen met een katoenen doek of in combinatie met een witte pad. Als u de olie gemakkelijk wilt aanbrengen op uw vloer, kunt u de woca sproeikop of de woca sproeifles gebruiken, en vervolgens uitpoetsen met een katoenendoek of een witte pad. Woca onderhoudsolie is verkrijgbaar in naturel, wit, extra wit, grijs, bruin en zwart. Met 1 liter onderhoudsolie kunt u ongeveer 35m2 behandelen. De Woca onderhoudsolie heeft ongeveer een droogtijd van 4 uren. Woca onderhoudsolie Bruin kan goed worden gebruikt op: Woca colour oil 101 Light Brown, 102 Brazil Brown, 106 Rhode Island Brown

Als u uw houten vloer of ander houten oppervlak een onderhoudsbeurt wilt geven met een Woca onderhoudsolie, dient u de vloer eerst schoon te maken met Woca intensiefreiniger.

Intensiefreinigen

1. Voor het intensief reinigen is het makkelijk om twee emmers te gebruiken. Vul één emmer met 5 liter warm water en één emmer met 5 liter water en ongeveer 1 kopje Woca intensiefreiniger (125 ml). Bij zeer vuile vloeren kunt u de dosis van de Woca intensiefreiniger verdubbelen. (2 kopjes 250 ml).
2. Boen het mengsel van de intensiefreiniger goed vochtig (niet kletsnat!) met een groene pad in het hout. Spoel de pad zo nu en dan uit in het spoelwater.
3. Laat de intensiefreiniger ongeveer 10 tot 15 minuten inwerken. Ondertussen kunt u schoon spoelwater halen.
4. Neem met een uitgewrongen swepmop het losgeweekte vuil op. Spoel de swepmop regelmatig uit in het spoelwater en ga zo de hele vloer bij langs. Als de vloer schoon is, kunt u de vloer volledig laten drogen (minimaal vier uur bij kamer tempratuur).

Onderhoudsolie aanbrengen

Schud altijd voor gebruik de onderhoudsolie tot het pigment vermengd is met de olie.

5. Vernevel de onderhoudsolie met een sprayflacon op de vloer. Voor kleinere oppervlakken kunt u de onderhoudsolie ook aanbrengen met een katoenen doek. Laat de onderhoudsolie even intrekken. (10 á 15 minuten)
6. Masseer de onderhoudsolie met een schone en droge witte pad in het hout. (een ronddraaiende beweging maakt de olie wat warmer en daardoor dunner, waardoor het dieper in het hout trekt).
7. Poets hierna met een schone droge katoenen doek de vloer droog. Laat de vloer 4 uur drogen, hierna kan het weer belopen worden. De onderhoudsolie moet 24 uur uitharden, in deze 24 uur mag de vloer niet in aanraking komen met water. Behandel de vloer na 24 uur met Woca natuurzeep, zo wordt het inlopen van vuil voorkomen.

 

Download Woca Onderhoudsolie Handmatig Instructies

Download Woca Onderhoudsolie Machinaal Instructies

Andere suggesties…