Bezig met laden...
Woca Spotstop

Woca Spotstop

Woca Intensief Reiniger Spray

Woca Intensief Reiniger Spray

Woca Intensief Reiniger

✅ Zuinig in gebruik

✅ Voor het basisreinigen en ontvetten

✅ Voor houten oppervlakken in huis

Vanaf € 9,95 Normale prijs € 10,95

Met Woca intensiefreiniger kunt u uw woca behandelde olie vloeren grondig reinigen. De Woca intensiefreiniger verwijdert hardnekkig vuil. Nadat u uw vloer heeft gereinigd, dient u uw vloer in de Woca onderhoudsolie te zetten. U kunt een swepmop van Woca gebruiken om de intensiefreiniger aan te brengen. Met 1 liter intensiefreiniger kunt u ongeveer 200 tot 300 m2 reinigen. Woca intensief reiniger is ook leverbaar in een spray variant.

1. Voor het intensief reinigen is het makkelijk om twee emmers te gebruiken. Vul één emmer met 5 liter warm water en één emmer met 5 liter water en ongeveer 1 kopje Woca intensiefreiniger (125 ml). Bij zeer vuile vloeren kunt u de dosis van de Woca intensiefreiniger verdubbelen. (2 kopjes 250 ml)

2. Boen het mengsel van de intensiefreiniger goed vochtig (niet kletsnat!) met een groene pad in het hout. Spoel de pad zo nu en dan uit in het spoelwater.

3. Laat de intensiefreiniger ongeveer 10 tot 15 minuten inwerken. Ondertussen kunt u schoon spoelwater halen.

4. Neem met een uitgewrongen swepmop het losgeweekte vuil op. Spoel de swepmop regelmatig uit in het spoelwater en ga zo de hele vloer bij langs. Als de vloer schoon is kunt u de vloer volledig laten drogen. (minimaal vier uur bij kamer tempratuur)

LET OP! Gebruik de Vileda Swepmop vervolgens niet om de Woca natuurzeep of Woca Conditioner (Refresher) aan te brengen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Intensief Reiniger
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!