Bezig met laden...
Woca Intensief Reiniger Spray

Woca Intensief Reiniger Spray

Woca Master Care

Woca Master Care

Woca Master Care Ultra Matt

Verlengd de levensduur van het oppervlak.

Bescherming tegen krassen en slijtage

Gebruiksvriendelijk

€ 18,40

Woca Master Care onderhoudt oppervlaktes die behandeld zijn met Woca Floorpaint of een Woca Master Lak. Woca Master Care kan ook worden toegepast op vinylvloeren. Dit middel zorgt ervoor dat kleine gebruikskrasjes weggewerkt worden. Daarnaast biedt het een bescherming tegen slijtage en verbetert het de duurzaamheid van het oppervlak. Woca Master Care kan altijd worden toegepast, omdat het geen dikke laag achter laat. Met 1 liter Woca Master Care kunt u ongeveer 60 m² behandelen.

1. Voordat u de Woca Master Care toepast, dient de oppervlakte goed gereinigd te worden met Woca Intensief Reiniger. Gebruik hiervoor een halve liter Woca Intensief Reiniger op 5 liter water. Dweil het oppervlak na met schoon water en laat het oppervlak drogen. Voor oppervlak die niet zijn behandeld met een Woca product, wordt er aangeraden eerst een testje te maken. 

2. Schud de flacon Woca Master Care goed en breng geconcenteerd een gelijkmatige en dunne laag aan. Wanneer de doek of dweil vuil wordt, dient u deze schoon te spoelen met water en wring deze goed uit. Vervolgens kunt u verder met het aanbrengen van de Woca Master Care. Wanneer het oppervlak begint te drogen, dient u te stoppen met het aanbrengen van de Woca Master Care.

3. Laat het oppervlak 30 tot 60 minuten drogen, voordat u het in gebruik neemt van beloopt. 

Oppervlakken die behandeld zijn met Woca Master Care kunnen worden gereinigd met Woca Master Cleaner.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Master Care Ultra Matt
Uw waardering