Proefzakje Woca Exterior Wood Oil

verkrijgbaar in 16 kleuren
Vanaf € 4,00

WOCA Exterior Oil is een revolutionaire watergedragen olie voor buitenhout. Exterior Oil is sneldrogend, eenvoudig aan te brengen en heeft een matte, natuurlijke uitstraling. Dankzij de speciale pigmenten is het oppervlak lang beschermd. Exterior Oil is geschikt als terrasolie of meubelolie, maar ook om tuinhuizen, schuttingen of gevelbekleding mee te beschermen. Onderhoud is heel eenvoudig, oppervlakken worden simpelweg gereinigd met Exterior Cleaner en daarna weer opnieuw in de olie gezet. U hoeft dus nooit meer te schuren!

Een sterk water- en vuilwerend oppervlak met een natuurlijke uitstraling dat goed beschermd is tegen algen en schimmels.

Gebruiksaanwijzing:
Olie aanbrengen op droog en schoon hout met een houtvochtigheid van maximaal 17%. Alleen toepassen bij droog weer, min. temp. 13°C en direct zonlicht en hoge temperaturen zoveel mogelijk vermijden.
Roer de olie zorgvuldig om voor en tijdens gebruik en een egale, dunne laag olie aanbrengen met de 9″applicator of een kwast. Behandel eerst de kopse kanten. De olie heeft een crème-achtige kleur als deze vloeibaar is. Na een paar minuten heeft het hout een geoliede uitstraling doordat het water verdampt is.
Verwijder na maximaal 5 minuten overtollige olie met schone doeken. Let vooral op verbindingen en groeven.
Herhaal de behandeling als het oppervlak er nog niet verzadigd uitziet.

Attentie: Tijdens de verwerking van de olie regelmatig doorroeren!!

TIP van de professional:

Wrijf het hout als de olie droog is op met een witte handpad of een eenschijfsmachine, voor een extra slijtvast oppervlak.

Het duurt 24 tot 48 uur voordat de olie volledig doorgehard is, afhankelijk van weercondities en temperatuur. Het hout mag tijdens deze periode niet blootgesteld
worden aan water.

Zorgt voor een slijtvast oppervlak
Bevat UV-bescherming
Beschermt tegen mos, algen en groene aanslag
Geschikt voor alle houten terrassen, tuinmeubelen, tuinhuizen, gevelbekleding etc.

Kleuren: verkrijgbaar in 12 kleuren

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Proefzakje Woca Exterior Wood Oil
Overzicht van de kleuren