Bezig met laden...
Woca Naaldhoutloog

Woca Naaldhoutloog

Woca Houtloog Wit

✅ Houdt vergeling van het hout tegen.

✅ Moet worden nabehandeld met basisolie of lak

✅ Verkrijgbaar in wit en grijs

Vanaf € 49,95

Met Woca Houtloog wit bleekt u als het ware het hout. Woca houtloog wit zorgt voor een witte uitstraling van uw houten vloer. Het geeft het hout geen bescherming, dus moet worden nabehandeld met Woca Diamond Oil Active of Woca Master Colour Oil.

Woca Houtloog voorkomt ook vergeling van zonlicht. Woca houtloog is geschikt voor alle houtsoorten. Met 1 liter Woca houtloog kunt u ongeveer 8 tot 10 m2 voorbehandelen. Woca Houtloog is verkrijgbaar in Grijs en Wit.

1. Zorg ervoor dat het hout onbehandeld of geschuurd is met korrel 120. Verwijder stof en reinig het hout eventueel met Woca intensief reiniger (1:40). Het hout moet stofvrij en droog zijn voordat u de Woca houtloog aanbrengt.

2. Schud de flacon grondig voordat u deze in een plastic emmer giet. Dit zorgt ervoor dat het pigment vermengd word met de loog. Het pigment dient volledig van de bodem van de flacon te zijn verdwenen. Roer de loog voor gebruik en tijdens gebruik goed door.

3. De Woca houtloog dient onverdunt aangebracht te worden. Dit kan met een loog bestendige kwast of roller. Werk in gelijk matige lagen in richting van de nerf van het hout. Voor verticale oppervlakken dient u van boven naar beneden te werken.

4. Gebruik minstens 1 liter loog per 10 m²

5. Laat het oppervlak 8 uur drogen bij een minimale tempratuur van 20 graden.

6. Polijst het oppervlak met een groene pad om opstaande vezels en overtollig pigment te verwijderen. Maak het hout vervolgens stofvrij. 

7. Werk het oppervlakte af met Woca Diamond Oil Active of Woca Master Colour Olie.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Houtloog Wit
Uw waardering