Bezig met laden...
Woca Invisible Lak Box

Woca Invisible Lak Box

Lakset Klein voor olie

Lakset Klein voor olie

WOCA Master Invisible 2K Lak incl verharder 5L

✅ Hoogwaardige 2K lak voor 'Invisible Look'

✅ Schone verharder

✅ Duidelijke gebruiksinstructies

✅ Geschikt voor lichte en donkere houtsoorten

 

 

€ 249,00

Woca Invisible 2K Lak is een hoogwaardige ultramatte vloerlak op waterbasis die speciaal ontwikkeld is voor de “invisible look”. De lak is op basis van een polyurethaan bindmiddel en geeft het hout een pas geschuurde uitstraling. De toegevoegde verharder is isocyanaat-vrij. Invisible 2K Lak heeft het milieukeurmerk binnenklimaat en biedt dus een goede werkomgeving tijdens het aanbrengen en draagt ook daarna bij aan een comfortabel binnenklimaat.

Gebruik
Het is belangrijk dat zowel het hout als de lak een temperatuur van minstens 15°C hebben (bij voorkeur ca. 20°C) met een gemiddelde luchtvochtigheid van ongeveer 50%. Zorg ervoor dat de ruimte goed geventileerd is voor een optimale verdamping en droogtijd. Gebruik voor het fijnschuren van blank hout een schuurpapier of een schuurpad met korrel 120. Daarna goed stofzuigen. De vloer moet volledig droog zijn voordat de Invisible 2K Lak wordt aangebracht.
  • Meng de WOCA 2K Verharder met de lak (flesje bevat 100ml voor 5 liter lak) en schud deze grondig voor gebruik. Laat het mengsel nu tien minuten rusten, zodat de verharder geactiveerd kan worden.
  • Breng de eerste laag lak aan met een 9-11 mm waterlak roller en werk zoveel mogelijk in de lengterichting van het hout. Werk snel en vermijd overlappingen door nat-in-nat te blijven werken. Laat de vloer 2-3 uur drogen.
  • Eventueel extra lak en verharder toevoegen voor de tweede laag. Voeg nu ook de WOCA white additive toen in de juiste verhouding (flesje met 75ml voor 5 liter lak). Grondig schudden en een paar minuten laten rusten. Breng een tweede laag aan en laat het oppervlak tot de volgende dag drogen. De vloer is na 12 uur geschikt om te worden tussen geschuurd.
  • Indien gewenst tussen schuren met een paarse polijstpad (GS 320) en daarna goed stofzuigen. Indien niet tussen geschuurd wordt voor de laatste laag zal de houtstructuur meer voel- en zichtbaar zijn.
  • Goed afgesloten en reeds gemengde lak kan de volgende dag opnieuw gebruikt worden. Eventueel aanvullen met verse lak en verharder in de voorgeschreven verhouding
  • Breng de laatste laag gemengde verharder, white additive en lak aan.

De vers gelakte vloer mag na circa 12 uur voorzichtig gebruikt worden. Plaats de eerste 24 uur na het aanbrengen van de laatste laag geen meubilair, etc. op de vloer. De vloer zal na circa 8 dagen klaar zijn voor normaal gebruik waarna tapijten, enz. op de vloer mogen geplaatst worden.

NB: Water en gekleurde vloeistoffen zoals rode wijn en koffie moeten onmiddellijk worden verwijderd om vlekken te voorkomen.

 

Verpakking:  5 liter

Verbruik:  8-10 m2 p/l

Glansgraad:   3-5 ultra mat

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WOCA Master Invisible 2K Lak incl verharder 5L
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!