Bezig met laden...
Woca Invisible Primer-2,5 liter

Woca Invisible Primer-2,5 liter

Woca Invisible Oil 2,5 liter

Woca Invisible Oil 2,5 liter

Woca Invisible Oil-2,5 liter

Onzichtbare bescherming Vooraf behandelen met Woca Invisible Primer Slijtvaste laag
€ 148,95

Woca Invisible Oil geeft het hout een neutral/onbehandelde uitstraling en een sterke beschermlaag. De Woca Invisible Oil is ontwikkeld voor onbehandelde of pas geschuurde houten oppervlakken, die behandeld zijn met Woca Invisible Primer.

Bekijk op de product omschrijving van de Woca Invisible Primer, hoe de primer dient te worden toegepast.

1. Roer de olie voor en tijdens het gebruik goed door. Pigmenten dienen altijd vermengd te zijn met de olie. Verschillende batchnummer dienen gemengd te worden om kleurverschil te voorkomen.

2. Breng de Woca Invisible Oil aan met een verfoller en laat deze 5 minuten intrekken. Het advies is om oppervlakken van maximaal 20 m² of kleiner te behandelen. 

3. Poets de Woca Invisible Oil in met een beige pad, totdat het hout volledig verzadigd is. Vervang tijdig de beige pad om ophoping van de olie op de pad te voorkomen. Verwijderig vervolgens overtollige olie met katoenen doeken (dompel gebruikte doeken altijd volledig in water en leg deze in de buitenlucht neer.)

4. Het oppervlakte kan de volgende dag voorzichtig in gebruik genomen worden. De Woca Invisible Oil is na 7 dagen volledig uitgehard. Vermijd schoonmaken en vocht, totdat de olie volledig is uitgehard.

5. Het oppervlak kan na het uitharden behandeld worden met Woca Invisible Oil Care en worden gereinigd met Woca Natuurzeep Wit.  Dit product laat een beschermende laag achter op het oppervlak.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Invisible Oil-2,5 liter
Uw waardering