Bezig met laden...
Woca Onderhoudsgel Naturel

Woca Onderhoudsgel Naturel

Woca Easy Neutralizer

Woca Easy Neutralizer

Woca Onderhoudsgel Extra Wit

✅ Vervangt Onderhoudspasta en Werkbladgel

✅ Voor werkbladen en vloeren

✅ Verkrijgbaar in naturel, wit en extra wit

€ 29,95

Woca Onderhoudsgel is een combinatie van Woca onderhoudspasta en Woca werkbladgel. De Woca Onderhoudsgel kan dus worden toegepast op oppervlaktes die zijn behandeld met Woca Werkblad Olie, Woca Master Colour Oil en Woca Diamond Oil Active. Woca Onderhoudsgel is verkrijgbaar in naturel, wit en extra wit. Met 200 ml Woca Onderhoudsgel kunt u ongeveer 20 tot 30 m2 behandelen. Maak het oppervlakte altijd eerst schoon met Woca Intensief Reiniger.

1. Reinig het oppervlakte goed met Woca Intensief Reinger.

2. Breng een gewenste hoeveelheid Woca Onderhoudsgel aan op een witte Woca Pad. Verdeel de gel gelijkmatig over het oppervlak. Wrijf de gel in het hout totdat het hout verzadigd is. De Woca Onderhoudsgel droogt snel, wij raden aan kleinere oppervlaktes te bewerken. Voor grotere oppervlakte wordt er geadviseerd om een poetsmachine te gebruiken.

3. Verwijder overtollige gel met pluisvrije katoenen doeken, totdat het oppervlakte niet meer nat oogt.

4. Indien het hout na 4 tot 6 uur nog niet volledig verzadigd oogt, adviseren wij stap 2 en stap 3 te herhalen. Dit maal met minder Woca Onderhoudsgel.

5. Woca Onderhoudsgel kan na 4 tot 6 uur weer belopen worden. De Woca Onderhoudsgel heeft een uithardingstijd van 2 tot 3 dagen. Voorkom dat het hout in deze 2/3 dagen in contact komt met vuil of vocht.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Onderhoudsgel Extra Wit
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!