Bezig met laden...
Woca Natuurzeep Natural Soap

Woca Natuurzeep Naturel

Woca Natuurzeep Wit

Woca Natuurzeep Wit

Woca Natuurzeep Naturel Spray

✅ Voor het reinigen, onderhouden en beschermen van alle soorten hout.

✅ Biologisch en veilig. Geschikt voor kinderspeelgoed.

✅ Verkrijgbaar in naturel en wit.

 
€ 13,95

WOCA Natuurzeep / Natural Soap Spray

Woca Natuurzeep Naturel is ons meest verkochte product voor het reinigen, onderhouden, voeden én beschermen van geoliede houten vloeren. Natuurzeep is een biologisch product en veilig voor kinderen en dieren waardoor het zeer geschikt is voor al uw hout binnen, ook kinderspeelgoed.

U kiest Woca Natuurzeep Naturel voor het reinigen en onderhouden van uw naturel geoliede of met naturel zeep behandelde houten vloeren zoals eik of rood tropisch. Voor andere afwerkingen zijn speciale Natuurzeep varianten ontwikkelt:

Kies variant WIT voor alle wit geoliede vloeren of lichte houtsoorten zoals naaldhout, beuk, esdoorn en iep.
Kies variant EXTRA WIT voor alle extra wit geoliede vloeren.
Kies variant GRIJS voor alle grijs geoliede vloeren
Kies variant ZWART voor alle (donker)bruine of zwart geoliede vloeren, ebbenhout en wengé

Nabehandeling is niet nodig. Dweil de vloer nooit na met schoon water! Tijdens het drogen niet over de vloer lopen (ongeveer 15 minuten).

TIP: Natuurzeep gebruikt u voor regelmatig schoonmaken van uw vloer. Na verloop van tijd zal uw vloer moeilijker schoon worden of plekken krijgen. Dan is het tijd voor een onderhoudsbeurt met olie. Gebruik dan eerst WOCA Intensief Reiniger en vervolgens Woca Onderhoudsolie Naturel.

TIP: Heeft u vlekken? Voor donkere vochtvlekken zoals koffie of rode wijn gebruikt u direct Woca Vlekverwijderaar. Voor vlekken van vocht in combinatie met metaal is er de speciale Woca Easy Neutralizer.

Resultaat

Uw vloer is gemakkelijk en voordelig weer hygiënisch fris en veilig gereinigd. De kokos- en sojavetten in Woca Natuurzeep laten een verzorgende en beschermde laag achter. Zo kan uw vloer en wel weer even tegen aan!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Natuurzeep Naturel Spray
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!